Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Advance Groep, een onderdeel van Coöperatie Transportopleider (TPO) biedt NIWO-opleidingen aan. DON Opleidingen is een partner van TPO en biedt graag de kans om gebruik te maken van dit opleidingsaanbod. De opleiding NIWO leidt je op voor het diploma ‘Transport voor nationaal en internationaal transport van goederen op de weg’. Na het afronden van deze opleiding ben je in staat om zelfstandig aan de slag te gaan als transportondernemer en voldoe je aan de vakbekwaamheidseis van de NIWO. De opleiding bestaat uit een aantal modules: Bedrijfsmanagement, Calculatie, Financieel management, Wegvervoergoederen 1, Wegvervoergoederen 2 en Personeelsmanagement.

SOOB Subsidie 

SOOB stimuleert het volgen van opleidingen en trainingen door huidige- en toekomstige medewerkers in de bedrijfstak. Dit doet zij door het verstrekken van subsidies via SOOB Subsidiepunt. Om in aanmerking te komen voor SOOB-subsidie dient je bedrijf aangesloten te zijn bij de cao voor het beroepsgoederenvervoer.

Voor de Ondernemersopleiding kun je SOOB-subsidie aanvragen. Dit kan oplopen tot een subsidie van € 1.450,00 voor de gehele opleiding.

Vragen?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een NIWO Ondernemersopleiding? Neem contact met ons op via 088-770 4200 of mail naar info@donopleidingen.nl. We helpen je graag!

 

Sectorspecifieke beroepsopleidingen
Gericht op transport en logistiek
(Maatwerk)trainingen en assessments