Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Wist je dat je via DON Opleidingen verschillende opleidingen online kunt doen? Bekijk hieronder alle online cursussen en ga direct aan de slag.

Theoriekaart A/AM/B

De internetkaart geeft je 15 uur toegang tot de examentraining. Ideaal als je de voorkeur geeft aan online leren. Jouw persoonlijke internet-coach helpt je daarbij. Je kunt zelf kiezen wat je wil doen: theorie-examens oefenen of werken aan je zwakke punten via de persoonlijke foutenbank. Vergeet niet op tijd uit te loggen, anders loopt je tegoed af!

Theoriekaart C/D

Volg je de theorieopleiding voor de vrachtwagen of bus bij ons? Bij de theorieboeken ontvang je vier theoriekaarten waarmee je per kaart 7 uur kunt oefenen met de theorie. Dit betekent dat je in totaal 28 uur aan oefenstof kunt gebruiken. Klik op de button 'Inloggen theoriekaart C/D' en log in op je online leeromgeving. Vergeet niet op tijd uit te loggen, anders loopt je tegoed af!

E-learning nascholing

Een beroepschauffeur moet 35 uur aan nascholing volgen binnen een bepaalde periode van 5 jaar om beroepschauffeur te blijven. Dit kun je doen door verschillende opleidingen te volgen die voor de nascholing code 95 kunnen meetellen. Dit zijn onder andere de cursussen 'Het Nieuwe Rijden' en 'Rijoptimalisatie'. Voor deze e-learning varianten dien je 4 uur aan e-learning te volgen. Vervolgens leg je de praktijkopleiding van 3 uur af.

Log je voor de eerste keer in? Bekijk dan onze handleiding. Mocht dit niet lukken, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Gelijk inloggen? Klik dan op ‘Inloggen e-learning nascholing’. Veel succes!

E-learning Praktische Toets

Een beroepschauffeur moet de praktische toets voltooien om de basiskwalificatie te behalen. Via onderstaande knop log je in voor de betreffende e-learningmodule.

Log je voor de eerste keer in? Bekijk dan onze handleiding.
Mocht dit niet lukken, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Gelijk inloggen? Klik dan op ‘Inloggen e-learning praktijk’. Veel succes!

E-Learning luchtvrachtveiligheid

Deze training is bestemd voor medewerkers die in aanraking komen met geïdentificeerde luchtvrachtgoederen.

Virtuele klas 

De laatste jaren is er steeds meer behoefte aan virtueel opleiden. Met de virtuele klas krijg je digitaal les van onze docent. Hij vertelt je alles over de modules voor het C1, C en D rijbewijs en helpt je om de theorie-examens te behalen. Slagen doen we ten slotte samen! 

Heb je vragen over het online leren?

Neem dan contact op met Vekabest. In het weekend is Vekabest ook te bereiken voor eventuele storingen. Buiten het weekend is DON Opleidingen te bereiken tijdens kantooruren.