Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Tijd voor een stapje groter dan een auto? Haal je C1 rijbewijs bij DON Opleidingen! Er zijn diverse leertempo’s en planningsmogelijkheden. Van een spoedopleiding in twee weken tot één module per maand. Aan de hand van een proefles krijg je een geheel vrijblijvend advies van een van onze instructeurs. Het C1 rijbewijs kun je halen met en zonder code 95.

Lichte vrachtwagen

Met de opleiding voor het C1 rijbewijs leren (aanstaande) beroepschauffeurs voldoende vakkennis over het rijden met een lichte vrachtwagen. Dit is vooral handig in bepaalde beroepsgroepen, zoals bijvoorbeeld bezorgers.

De praktijklessen worden uitgevoerd in onze handgeschakelde lichte vrachtwagen. Gedurende de praktijklessen leren wij je om veilig en zelfstandig te rijden met een groot voertuig, te rijden van en naar een laadperron en het uitvoeren van bijzondere manoeuvres. Zowel de technische aspecten van het voertuig als de dagelijkse controles worden uitgebreid doorgenomen.

De opleiding voor het C1 rijbewijs bestaat zowel uit een theorie- en praktijkgedeelte.

NKC
De NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) is hét consumentenplatform voor de (Europese) camperliefhebber. Leden van de NKC profiteren van diverse voordelen.

Ons aanbod

In eigen tempo
Veilig de weg op
Eigen examenlocatie

In drie stappen naar je rijbewijs

Je begint altijd met een proefles. Na deze les krijg je een advies op maat van je rijinstructeur. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Na de proefles plannen wij je rijlessen in en helpen we je op een veilige manier aan je rijbewijs! Ondertussen ga je ook aan de slag met het theorie-examen en ben je uiteindelijk klaar voor je praktijkexamen.

Proefles
  • Maak je keuze en neem contact met ons op
  • Samen plannen een proefles in en bespreken we het pakket
Rijlessen
  • Kennismaking met je instructeur
  • Inzicht in voortgang met praktijkboek en app 
  • Rooster zichtbaar in app 
  • Verschillende leertempo's
Examens
  • Wij plannen in overleg met jou de examens in
  • Samen zorgen we voor een optimale voorbereiding
  • Geslaagd? Gefeliciteerd! Jij bent een nieuwe held van de weg
Afbeelding Bud

Jouw persoonlijke opleidingsadviseur: Bud

Heb je een vraag? Ik beantwoord hem voor je.