Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Wil jij het VCA certificaat halen? Dat doe je natuurlijk bij DON Opleidingen! Tijdens de VCA basiscursus leren operationele en leidinggevende medewerkers op bouw- en bedrijventerreinen zowel hun eigen veiligheid als die van anderen te waarborgen.

Je kunt bij ons kiezen uit de VCA VOL en VCA Basiscursus. Aan het einde van de cursus leg je het VCA examen af. Het VCA examen is een officiële landelijke toets, gebaseerd op de VCA eindtermen. Gedurende de cursus wordt de benodigde kennis overgebracht om het VCA examen met succes af te ronden. Iedere maand staan er meerdere VCA cursussen ingepland! De examens voor VCA zijn beschikbaar in meerdere talen.

Over VCA

VCA staat voor ‘Veiligheids Checklist Aannemers’. Het Basis VCA certificaat wordt steeds vaker verplicht gesteld. Dit heeft als reden dat het de medewerker veiliger laat werken, waardoor er minder ongelukken gebeuren op de werkvloer. Daarnaast zal de chauffeur een Basis VCA certificaat moeten kunnen tonen wanneer er geleverd moet worden aan VCA-gecertificeerde bedrijven. Bij DON Opleidingen haal je snel en veilig dit certificaat, zodat je goed geïnformeerd aan de slag kan.

Veilig leren werken
Ervaren docenten
Op korte termijn mogelijk

Ons aanbod

Afbeelding Miranda

Jouw persoonlijke opleidingsadviseur: Miranda

Waar kan ik je mee helpen?