Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

In samenwerking met Transportopleider en LogicLeap biedt DON Opleidingen een aantal middenkader managementtrainingen aan, zoals bijvoorbeeld Mentorchauffeur, Planner Wegtransport en de NIWO opleiding.

Over Transportopleider

Transportopleider is een coöperatieve vereniging met 11 actieve en betrokken partners. Met zo’n 500 medewerkers en 23 opleidingslocaties verspreid over het hele land, verzorgen we op het gebied van code 95, vakopleidingen en middenkader management, opleidingen voor de sector Transport, Vervoer en Logistiek in heel Nederland.

Over LogicLeap

Een leven lang ontwikkelen voor medewerkers. Dat is mogelijk met LogicLeap.

Trainingen in de sector transport en logistiek richtten zich in het verleden met name op verplichte certificeringen zoals C rijbewijzen en heftruck certificaten. In 2017 signaleerde Vervoerscollege Venlo dat er voor mensen in de sector nagenoeg geen aanvullende opleidingsmogelijkheden waren. Terwijl, in de huidige arbeidsmarkt en binnen een sector die aan snelle veranderingen onderhevig is, een leven lang leren juist enorm belangrijk is. Niet alleen voor de transport- en logistiekbranche, maar voor alle branches. Het idee voor LogicLeap was geboren. 

Per 1 januari 2024 zijn naast Vervoerscollege Venlo ook DON Opleidingen uit Naaldwijk en Agere Opleidingen uit Almelo eigenaar geworden van LogicLeap. Met deze uitbreiding is er een nog grotere landelijke dekking mogelijk en is zowel het aanbod als het aantal leslocaties uitgebreid. 

Onze managementtrainingen

Sectorspecifieke beroepsopleidingen
Gericht op alle branches
(Maatwerk)trainingen en assessments