Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Waarom een proefles bij DON Opleidingen?

Wil je weten of motorrijden wat voor jou is? Een privé proefles is een mooie manier om de eerste stap te zetten! Tijdens de 1,5 uur durende AVB-proefles rijd je samen met een van onze instructeurs op een speciaal oefenterrein. Zo krijg je rustig de tijd om gevoel met de motor te krijgen en bespreek je na afloop met de instructeur hoe het ging. Je ontvangt vervolgens advies op maat en zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Waarom DON Opleidingen het verschil maakt?

Ervaren instructeurs

Bij DON Opleidingen krijg je les van ervaren instructeurs. Zij leren je hoe je veilig de weg op kunt en bereiden je zo goed mogelijk voor op de examens. Uiteraard zorgen zij er ook voor dat jij je altijd op je gemak voelt. 

Optimaal voorbereid

DON Opleidingen biedt naast normale rijlessen ook lessen aan in een simulator. Mocht je een echte auto nog spannend vinden, is dit een mooie eerste stap. Ook voor het theorie-examen biedt DON Opleidingen diverse mogelijkheden, zoals een dagcursus. 

Voordeelpakketten

Bij DON Opleidingen kun je kiezen uit een Instap-, Voordeel-, of Totaalpakket. Zo zit er voor iedereen wat tussen. Uitbreiden met losse lessen? Geen probleem! Slagen doen we samen.