Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Kies de (na)scholingsmogelijkheden die bij jou passen!

Kies de (na)scholingsmogelijkheden die bij jou passen!

Gepubliceerd op: 26-06-2024

In de nieuwe editie van Truckers WL, lees je alle ins & outs van de Westlandse transportsector, leuke verhalen van beroepschauffeurs, interviews met bedrijven uit het Westland en nog veel meer! Op de pagina van DON Opleidingen lees je o.a. over onze (na)scholingsmogelijkheden, incompany maatwerktrainingen en onze E-learning cursussen.

Met het oog op de vaak wat rustigere zomermaanden en vakantieperiodes, is het een perfect moment om jouw nascholingscursussen in te plannen! Deze kun je volgens bij onze vestiging in Amsterdam, Naaldwijk en Oosterhout óf bij jouw op locatie.  

Weekpakketten code 95

Wist je dat het bij DON Opleidingen mogelijk is om je code 95 uren in één week te halen? Door het grote aanbod aan code 95 cursussen, bieden wij maandelijks onze code 95-weekpakketten aan. Dit is de oplossing waarmee jouw chauffeurs efficiënt de voltallige nascholing code 95 behalen. Hierdoor hoeven zij niet verspreid over meerdere weken of maanden cursussen te volgen. Ook heb je hierbij volop SOOB-subsidiemogelijkheden.

De pakketten zijn zo samengesteld dat de beroepschauffeur binnen vijf cursusdagen de benodigde vier cursussen (28 uur theorie) en één praktijkcursus (7 uur praktijk) volgt. De cursusdagen vinden plaats op één van onze vestigingen en een lunch is bij de nascholingscursussen inbegrepen.

Uiteraard bieden wij naast de pakketten ook losse nascholing code 95 cursussen aan. Kies bijvoorbeeld voor een cursus VCA, heftruck of hoogwerker. Deze boek je eenvoudig met de cursuskalender op onze website.

Incompany

Behalve pakketten en losse trainingen loop je mogelijk ook tegen een opleidingsvraagstuk aan. Dan is een incompany maatwerktraining de oplossing! Bij een incompany maatwerktraining komt een van de docenten van DON Opleidingen langs bij jouw bedrijf om een cursus of veiligheidstraining (zonder code 95) te verzorgen. Afhankelijk van de cursus of training wordt er door onze opleidingsadviseurs een voordelige dagprijs gemaakt.

Commercieel directeur Thom Dijkxhoorn: ‘’Al onze cursussen zijn van hoge kwaliteit, omdat wij luisteren naar onze klanten en uitsluitend werken met ervaren docenten die gespecialiseerd zijn in het geven van de desbetreffende opleiding. Hierdoor heeft DON Opleidingen een hoge klanttevredenheid onder de deelnemende cursisten en daar zijn we trots op!’’

E-learning

Flexibel opleiden? Naast bovenstaande opties, biedt DON Opleidingen ook verschillende E-learning cursussen aan. Voorafgaand aan de praktijktraining, dien je 4 uur e-learning te volgen en af te ronden. Deze kun je volgen op een plek naar keuze. Wel zo makkelijk! Je kunt hier 10 dagen voor het begin van de cursus mee starten. Nieuw is de mogelijkheid om de herhalingscursus voor de heftruck te volgen met E-learning. Deze bestaat naast de 4 uur e-learning ook uit 3 praktijkuren bij ons op locatie. Ideaal voor o.a. de tuin- en kassenbouwsector, de installatiebranche en metaalindustrie. 

Slagen doen we samen!

Wil je meer ontdekken over de mogelijkheden bij DON Opleidingen? Vul het contactformulier in op onze website of vraag kosteloos onze opleidingsbrochure aan. Neem contact op via info@donopleidingen.nl of bel ons op 088 - 770 4200. DON Opleidingen heeft een vestiging in Amsterdam, Naaldwijk en Oosterhout en kan landelijk opleiden.