Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
DON Opleidingen neemt Verboon Wegwijze Opleiders over

DON Opleidingen neemt Verboon Wegwijze Opleiders over

Gepubliceerd op: 11-10-2023

DON Opleidingen is per 1 oktober 2023 trots eigenaar geworden van Verboon Wegwijze Opleiders (voorheen Verkeersschool Willem Verboon). Het Westlandse familiebedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid en zet met deze overname een nieuwe stap als landelijke opleider.

Vorig jaar verwelkomde DON Opleidingen al een vestiging in Amsterdam. Begin dit jaar werd daar een tweede vestiging in de hoofdstad aan toegevoegd. Met de uitbreiding in Brabant telt DON Opleidingen inmiddels vijf opstaplocaties (Naaldwijk, tweemaal Amsterdam, Oosterhout en Oud-Gastel) en kan het een nog betere landelijke dekking aanbieden aan haar klantrelaties. Het opleidingscentrum biedt niet alleen particuliere en beroepsrijopleidingen, maar ook vele soorten veiligheidstrainingen, nascholing code 95 cursussen en middenkader managementtrainingen aan. 

Algemeen directeur Marco Don: ‘’DON Opleidingen groeit en bloeit en beschikt inmiddels over meer dan 150 medewerkers. Onze DON’ers kom je niet alleen tegen op de weg, want zij staan ook voor de klas of zijn te vinden op ons kantoor. Samen zorgen we voor de nieuwe generatie verkeersdeelnemers, nieuwe beroepschauffeurs en het nascholen van huidige chauffeurs en personeel.’’

Landelijk nog sterker
Sinds 2013 loopt er een succesvolle samenwerking tussen de twee familiebedrijven en Verboon staat met ruim 37 jaar ervaring bekend als een goede en ervaren opleider in Brabant. Voor DON Opleidingen is het gebied erg interessant en deze overname biedt dus volop kansen om landelijk nóg sterker te staan. Zo hebben beide organisaties al vele raakvlakken met klantrelaties.