Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
DON Opleidingen genomineerd voor de MKB Westland Ondernemersprijs 2024!

DON Opleidingen genomineerd voor de MKB Westland Ondernemersprijs 2024!

Gepubliceerd op: 04-10-2024

Mooi nieuws! DON Opleidingen is genomineerd voor de MKB Westland Ondernemersprijs 2024!

Dat werd vrijdag 4 oktober bekend gemaakt. De jury, met onder andere Brendan van den Berg namens hoofdpartner Rabobank, had de uitdagende taak om uit vele inschrijvingen de meest inspirerende en innovatieve bedrijven te selecteren. “We hebben prachtige bedrijven gezien die stuk voor stuk bijdragen aan de bloei van onze regio. De genomineerden onderscheiden zich door hun uitzonderlijke inzet voor innovatie, duurzaamheid en betrokkenheid bij de Westlandse gemeenschap,” aldus Brendan van den Berg.

De genomineerden zijn:

Bransen Group – Geleid door de broers Niels, Luc en Roy Bransen, is Bransen Group een dynamisch bedrijf actief in tuinbouw en elektrotechniek. Met hun motto ‘geen uitdaging te groot’ leveren ze innovatieve projecten en diensten die inspelen op de veranderende marktbehoeften.

DON Opleidingen – Wat ooit begon als een éénmansrijschool in 1969, is nu uitgegroeid tot een opleidingsinstituut met meer dan 100 opleidingen en meerdere vestigingen. Onder leiding van Marco, Erwin en Esmee Don heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler met een sterke klanttevredenheid.

Weterings Machinery – Sinds 1940 een gevestigde naam in de machinebouwsector, combineert Weterings Machinery traditie met innovatieve maatwerkoplossingen. Onder leiding van Rob van den Berg, Fabian Hertogh en Nick Weterings levert het bedrijf vooruitstrevende technologieën die bedrijven helpen groeien.

De winnaar van de MKB Westland Ondernemersprijs 2024 en de MKB Westland Young Talent Award wordt gezamenlijk door MKB Westland en Rabobank bekendgemaakt tijdens de Eindejaarsbijeenkomst van MKB Westland op donderdag 28 november.