Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Heb jij altijd al een heftruckopleiding willen volgen om het heftruckcertificaat te halen? Dat kan bij DON Opleidingen! Van een basisopleiding vorkheftruck tot een herhalingscursus voor de heftruck; je bent bij DON Opleidingen aan het juiste adres. De heftruckcursus kun je combineren met onze reachtruckcursus of een cursus veilig werken met een elektrische pallettruck. 

De heftruck is dankzij zijn wendbaarheid en grote laadvermogen onmisbaar geworden als intern transportmiddel. Om de werkzaamheden veilig en efficiënt te laten verlopen, dien je als heftruckchauffeur in het bezit te zijn van een geldig heftruckcertificaat. Ook verplicht de huidige Arbowetgeving werkgevers om haar werknemers (aantoonbaar) te instrueren in situaties waarbij zich risico’s kunnen voordoen, zo ook bij de heftruck. Na het volgen van de heftruckcursus voldoe je aan deze verplichting.

Elektrische pallettruck en reachtruck
Ook veilig werken met een elektrische pallettruck en/of reachtruck? Deze voertuigen kunnen tijdens de opleiding heftruck ook behandeld worden! Na het slagen ontvang je hiervoor een certificaat. Geef dit van tevoren door aan jouw opleidingsadviseur. 

Code 95 
Deze opleiding telt mee voor 14 uur nascholing code 95. Heftruck of reachtruck verlenging (met ervaring) telt mee voor 7 uur nascholing.

Theorie met praktijk
In eigen instructiehal
Moderne heftrucks

Ons aanbod

Afbeelding Jennifer

Jouw persoonlijke opleidingsadviseur: Jennifer

Hi, waar kan ik je mee helpen?

Veelgestelde vragen