Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Waarom een proefles bij DON Opleidingen?

Ben je benieuwd hoe het is om met een vrachtwagen te rijden? Boek dan een proefles bij DON Opleidingen. Tijdens de 1,5 uur durende proefles maak je kennis met het voertuig en de besturing. Uiteraard onder begeleiding van een van onze professionele instructeurs. De proefles start bij ons op locatie.

Na de proefles ontvang je van de instructeur een advies op maat en uitleg over de verschillende voordeelpakketten. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en waar je aan toe bent.

Waarom DON Opleidingen het verschil maakt?

Ervaren instructeurs

Bij DON Opleidingen krijg je les van ervaren instructeurs. Zij leren je hoe je veilig de weg op kunt en bereiden je zo goed mogelijk voor op de examens. Uiteraard zorgen zij er ook voor dat jij je altijd op je gemak voelt. 

Optimaal voorbereid

DON Opleidingen biedt naast normale rijlessen ook lessen aan in een simulator. Mocht je een echte auto nog spannend vinden, is dit een mooie eerste stap. Ook voor het theorie-examen biedt DON Opleidingen diverse mogelijkheden, zoals een dagcursus. 

Voordeelpakketten

Bij DON Opleidingen kun je kiezen uit een Instap-, Voordeel-, of Totaalpakket. Zo zit er voor iedereen wat tussen. Uitbreiden met losse lessen? Geen probleem! Slagen doen we samen.