Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Natuurlijk ben je benieuwd naar de kosten. Een overzicht van alle kosten is te vinden in onze webshop. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met een van onze opleidingsadviseurs.

Subsidiemogelijkheden

Voor veel cursussen is het mogelijk om SOOB-subsidie aan te vragen. Dit is branche- en opleidingsafhankelijk. Neem gerust eens contact met ons op om te kijken voor welke subsidie jij in aanmerking komt.

Op ‘STAP’ met DON Opleidingen

Sinds 1 maart 2022 heeft de overheid een nieuwe subsidieregeling in het leven geroepen: het STAP-budget, wat staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Met dit budget kunnen werkenden én werkzoekenden een aanvraag doen voor scholing en ontwikkeling van maximaal € 1.000 per jaar. Deze subsidie kan worden gebruikt voor een training, cursus of opleiding.

Voor deze opleiding is het mogelijk om de STAP-subsidie aan te vragen. Kom je hiervoor in aanmerking? Dan wordt de opleiding volledig vergoed. Kijk voor alle informatie, de uitleg en data op www.stap-budget.nl#####replaceparse13#####. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via 0174-623030 of via  info@donopleidingen.nl. kijk voor ons complete overzicht aan opleidingen en trainingen op www.donopleidingen.nl.

Professionele begeleiding
Veilig de weg op
Dagopleidingen