Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Wat leer je tijdens de LZV-cursus?

Tijdens de cursus leer je alles het rijden en manoeuvreren met een LZV en de theoretische kennis over de wet- en regelgeving.

Aan welke eisen moet ik voldoen?

Deelnemers moeten minimaal vijf jaar in het bezit zijn van het C-E rijbewijs. Het rijbewijs van de deelnemer mag de 3 voorafgaande jaren niet ingevorderd of ongeldig verklaard zijn. In dezelfde periode mag ook geen rijontzegging opgelegd zijn.

Hoelang duurt een cursus?

Er kan worden gekozen uit een eendaagse- of tweedaagse cursus. Welke voor jou geschikt is, ligt aan de hoeveelheid ervaring met het rijden met een autonome aanhangwagen. Twijfel je over welke cursus voor jou van toepassing is? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag!

Hoeveel uur telt de cursus mee voor nascholing code 95?

De eendaagse cursus telt mee voor 7 uur nascholing code 95. De tweedaagse cursus telt mee voor 14 uur nascholing code 95.

Zit er een examen inbegrepen bij de cursus?

Ja. Na de cursus zal een theorie- en praktijkexamen worden afgenomen door het CCV (examenorganisatie). DON Opleidingen is een erkende CCV-locatie, dus het is mogelijk om het examen op ons terrein te doen. Bij een succesvolle afronding ontvang je een certificaat LZV. Deze is 5 jaar geldig.

Geven jullie deze cursus ook incompany?

Jazeker! Het is ook mogelijk om deze cursus incompany te geven met een eigen voertuig. Dit kan zelfs op een zaterdag! Neem voor meer informatie contact op met een van onze opleidingsadviseurs.